نشست معاونان فرهنگی مراکز استانی حوزه هنری در قم آغاز به کار کرد

نشست معاونان فرهنگی مراکز استانی حوزه هنری در قم آغاز به کار کرد
صبح سه‌شنبه 7 آذر ماه 1396 نشست سه روزه معاونان فرهنگی مراکز استانی حوزه هنری در قم آغاز به کار کرد.
سه‌شنبه ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۷
کد خبر :  ۲۰۹۳۷

به گزارش روابط عمومی حوزه هنری استان قم، صبح سه‌شنبه 7 آذر ماه 1396 نشست سه روزه معاونان فرهنگی مراکز استانی حوزه هنری در قم آغاز به کار کرد. این نشست با حضور معاون فرهنگی حوزه هنری، رئیس حوزه هنری استان قم، معاونان فرهنگی مراکز استانی و رئسا و کارشناسان مراکز تخصصی حوزه هنری و با هدف هم‌افزایی مراکز استانی و نزدیک شدن به یک زبان مشترک برگزار می‌شود.

درخشش و نقش‌آفرینی قم در مسیر تحقق انقلاب اسلامی همچنان ادامه دارد

نشست معاونان فرهنگی مراکز استانی حوزه هنری با سخنان مجدالدین معلمی رئیس حوزه هنری قم آغاز شد. وی ضمن خیر مقدم به حاضران در نشست به سابقه شکل گیری شهر قم اشاره کرد و گفت: « قم از سال ۵۲ ه.ش که با حضور شیعیان اشعری عراق شهر شد تا سال ۱۳۰۰ که مرحوم آیت‌آلله حائری یزدی حوزه‌ علمیه را تاسیس کرد فراز و فرودهای بسیاری به خود دید، بیش از ۴ بار در معرض ویرانی کامل قرار گرفت ولی به برکت بارگاه حضرت معصومه و مردم ولایت مدارش که محب اهل بیت بودند سرپا ماند.»

وی پیش گامی، پایمردی و استقامت مردم شریف قم در جریان انقلاب اسلامی را افتخاری برای اهل قم دانست و با اشاره به شکل گیری لشکر همیشه پیروز 17 علی بن ابی طالب، اهدای بیش از شش هزار شهید به انقلاب را از دیگر افتخارات مردم غیور و بصیر قم دانست.

معلمی در ادامه به نقش و جایگاه هنر در شهر قم پرداخت و متذکر شد:« در حوزه هنر علی‌رغم وجهه‌ای که از قم تصور ‌می‌کنند، استان قم همیشه درخشان بوده و بسیاری از چهر‌ه‌‌های هنری از قم بوده و هستند. بسیاری از موثرین عرصه هنر کشور قمی بوده و هستند و ما به آنها ‌افتخار  می‌کنیم.»

 

رفتار اغنایی باعث می شود فعالیت‌هایمان موثرتر باشد

سپس مهدی حبیبی معاون فرهنگی امور استان‌های حوزه هنری در سخنانی به تشریح سیاست‌های حوزه هنری در عرصه استان‌ها پرداخت. وی در ادامه به نشست‌های استانی میان مراکز حوزه‌های هنری هم‌جوار اشاره کرد و گفت:« انتظار است در نشست‌های منطقه‌ای سعی شود که کار کارشناسی صحیح انجام شود. همچنین باید گفت‌وگو میان معاونان و کارشناسان وجود داشته‌باشد.»

وی با اشاره به اهمیت شناسایی و جذب هنرمندان متذکر شد:« یکی از اشکالات که ممکن است در حوزه تولیدات و ظرفیت‌هایمان دجارش شویم این است که شناسایی ما دقیق نیست. شناسایی بسیار اهمیت دارد چرا که هر تولیدی نیاز به پیش‌تولید و هر پیش‌تولیدی نیاز به شناسایی دارد.»

حبیبی در ادامه خاطر نشان کرد: «اگر رفتار اغنایی نداشته باشیم، همه فعالیت‌هایمان بی‌تاثیر خواهد بود، انچه که برای ما اهمیت دارد، خروجی است و برای خروجی خوب باید از مشورت‌های دیگران استفاده کنیم.»

وی یادآور شد: «مسائل اداری نباید ما را محدود کند. تمام این نشست‌ها به منظور این است که کارایی را افزایش دهیم. ما در وضعیتی نیستیم که آرام حرکت کنیم بلکه باید شتاب بیشتری داشته‌باشیم.»

معاون فرهنگی امور استان‌های حوزه هنری  در پایان سخنانش متذکر شد: «برای آنکه در فعالیت‌برای حوزه هنری مرجعیت قائل شوند باید با برنامه‌ رفتار کنیم. شناسایی دقیق و ‌مدیریت هزینه داشته باشیم. در این راه هم‌افزایی و هم‌گرایی نکته‌ای است که تاثیرات بسیار زیادی خواهد داشت.»

 

بحث مدافعان حرم و یا پایان داعش یک ظرفیت جدیدی است

بخش نخست نشست معاونان فرهنگی با سخنان محمد قاسمی‌پور مدیر دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری اداره کل امور استان‌ها و مجلس حوزه هنری پایان یافت. وی در سخنانش به اهمیت و نقش تاثیرگذار معاونان فرهنگی در فعالیت‌های مرتبط با حوزه ادبیات پایداری اشاره کرد و گفت: «معاونان در مهارت و توانمدی‌ها باید از زمان استفاده کنند و کاستی‌های موجود را برطرف کنند.»

وی در ادامه سخنانش با ظرفیت‌های جدید حوزه تاریخ شفاهی اشاره کرد و یاآور شد: «بحث مدافعان حرم و یا پایان داعش یک ظرفیت جدیدی است که همه استان‌ها می‌توانند به بحث ایثار، فداکاری و شجاعت مدافعان حرم در استان‌های خود ورود کنند.»

قاسمی‌پور در پایان به دوره‌های آموزشی برگزار شده در حوزه تاریخ شفاهی در مراکز استانی اشاره کرد و گفت:«سعی می‌کنیم که این دوره‌ها تداوم داشته باشد و فعالیت افراد در این حوزه پی‌گیری شود.»

 

 

 

 

ارسال نظر